Reactie plaatsen

Reacties

Michel
8 maanden geleden

Hoi sinterklaas

AC Villa Nova
7 jaar geleden

We hebben als AC genoten van het bezoek van Sinterklaas aan onze school. De kinderen vonden het geweldig. De leraren waren ook enthousiast. Leuk dat er in elke groep een spelletje memory werd gedaan. Contact verliep prima, afspraken werden nagekomen. Het grote boek van Sinterklaas is een aanrader! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking.

Gerrie Doeksen
7 jaar geleden

Beste Sint en zijn Pieten,

Wat was het een geweldig bezoek bij ons thuis! We hoorden getik tegen de ramen van de pepernoten en de kinderen renden naar het raam om te kijken waar het geluid vandaan kwam. Wat een verrassing, stond Sint met zijn Pieten daar!

Sint nam voor ieder kind de tijd door vragen te stellen die in het boek stonden en daarna kregen ze een cadeautje. Nadat ieder kind een cadeautje had gekregen speelden de pieten memory met de kinderen en deed een piet zelfs een handstand in de kamer en werden liedjes gezongen met de pieten. Ook hier haalden de pieten grappen uit door het lied achterste voren te zingen.

Bij het afscheid liep Sint met één van onze kinderen door de poortdeur die normaal gesproken op slot zit maar door 3 keer met de ring op de deur te kloppen ging de deur ineens open. Onze dochter heeft het hier dagen lang over gehad dat ze samen met Sint door de magische deur is gelopen.

Na het bezoek zei onze oudste dochter, mam... dit was de Echte Sint die ook op tv is! Op school was een hulp sint.

Kortom, een geweldig bezoek en een fantastische herinnering om te koesteren. Volgend jaar gaan we ze zeker uitnodigen voor nog een huisbezoek.

Mocht u nog twijfelen? Niet doen, dit team doet het geweldig, nemen de tijd voor iedereen en ze zien er fantastisch uit in prachtige pakken. Je zou weer bijna zelf in het hele Sint verhaal gaan geloven!

Bedankt voor alles en tot volgend jaar!!

Familie Doeksen