Huisbezoeken 2021

Dit jaar konden we gelukkig gewoon een aantal huisbezoeken doen volgens de maatregelingen van het RIVM. Fijn om kinderen maar ook hun ouders een glimlach op hun gezicht te toveren en de magie van het Sinterklaas feest in huis te kunnen brengen.


Sinterklaasfeest in Stadskanaal deel 2

Zaterdag 4 december 2021 - Wij vervolgen ons feest in het centrum van Stadskanaal. Want feest daar krijgen wij niet genoeg van. Weer konden veel kinderen met ons op de foto. Wel volgens de juiste maatregelingen. maar dat hinderde de pret niet.


Sinterklaasfeest in Stadskanaal deel 1

Zaterdag 27 november 2021 - Het Grote Boek van Sinterklaas organiseert een feest in het Centrum van Stadskanaal. Sinterklaas, de leukste pieten en natuurlijk het paard komen aan in het centrum en beleven samen met het winkelend publiek een fantastische middag. We hadden een pepernotenfabriek bij ons en eerst draaide onze eigen film in de bioscoop. Fantastisch.


Pakjesboot 12

donderdag 25 november 2021 - We mogen 2 dagen Feest vieren op de Pakjesboot 12. Na wederom een fantastische samenwerking met Nicole van de Pakjesboot, hebben we in Rotterdam 2 dagen de Pakjesboot dagen gedraaid. Onze eigen Regelpiet heeft HET Muziek nummer speciaal voor de Pakjesboot gezongen. Volgend jaar zeker meer.


Intocht Sinterklaas Krakeel

Zaterdag 20 november 2021 - Het was weer zover, voor het 5e jaar de intocht van Sinterklaas in Krakeel door ons georganiseerd! wat een mijlpaal en wat een feest. ondanks alles een mooie rondrit gemaakt door de wijk. Kinderen hebben genoten. En wij ook!


Feest in Stadskanaal

Zaterdag 13 november 2021 - Het Grote Boek van Sinterklaas komt met een grote groep pieten aan in Stadskanaal. De stoomboot vaart door het kanaal, en wij verzorgen feest op de kade. Eindelijk weer in Nederland.


Sinterklaas en het gouden kompas - Filmpremiere

Zondag 26 september 2021 - Onze film gaat vandaag in première! Wat hebben we er met een giga grote groep mensen hard aan gewerkt. Wat zijn we trots op het eind resultaat en wat is de film goed ontvangen. Weer een flinke sprong gemaakt. Een ieder die een bijdrage heeft geleverd in welke vorm dan ook, hartelijk dank. Jullie gaan nog meer van ons horen.


Sinterklaas en het gouden kompas - Draaidag 5

Zaterdag 24 juli 2021 - Wat een grandioze dag! Draaien op de enige echte 'Pakjesboot 12' Met een grote groep enthousiaste mensen zijn we naar Weesp afgereisd om onze laatste draaidag tot een groot succes te maken. En dat is gelukt! alle opnames staan er op en we hebben prachtige beelden geschoten. Het Resultaat mag er zijn en we zijn erg benieuwd naar de reacties op het eindresultaat.


Daar moet een pakje in

Dinsdag 22 juni 2021 - In opdracht van Niels Groffen mochten wij met Het Grote Boek van Sinterklaas de aankleding verzorgen voor de nieuwe Sinterklaas clip: "Daar moet een Pakje in" Op het prachtige schip "De Buffel". Onder andere de werkkamer en Pakjeskamer hebben wij gedrest. Jeroen van Gelder heeft de productie voor zijn rekening genomen. Wat een top samenwerking weer. Op naar de volgende.


Sinterklaas en het gouden kompas - Draaidag 4

Zondag 28 maart 2021 - Het kasteel van Sinterklaas! ons vaste plekje. Kasteel de Essenburgh in Hierden. Ook hier hebben we een zeer leuke maar vooral unieke dag gehad. Niet alles op een draaidag loopt voorspoedig. er gebeuren altijd wel kleine dingetjes. maar als je een telefoontje krijgt dat een zeer belangrijke auto met autopech aan de kant staat. moet je snel schakelen. Maar wij zouden 'Het Grote Boek van Sinterklaas' niet zijn als we ook deze situatie niet zouden kunnen oplossen. Het was een geslaagde dag.


Sinterklaas en het gouden kompas - Draaidag 3

Zaterdag 27 maart 2021 - Wat een leuk weekend staat er voor de boeg. Draaidag 3 en 4. We starten in Stadskanaal in de studio van RTV1. DE studio is volledig omgetoverd tot pakjesruim. Hier gebeuren hele spannende dingen. zien jullie je eigen pakje ook staan? kun je hem vinden?


Sinterklaas en het gouden kompas - Draaidag 2

Zondag 21 februari 2021 - Draaidag nummer 2. We gaan met een kleine groep pieten op avontuur. Een drietal locaties hebben we bezocht om het avontuur zo mooi en spannend mogelijk op beeld te krijgen. Ook Johan Vlemmix was van de partij. Wat zijn rol in het geheel is...


Sinterklaas en het gouden kompas - Draaidag 1

Zaterdag 20 februari 2021 - We hebben onze eerste draaidag gehad van ons nieuwe project. We maken een speelfilm "Sinterklaas en het gouden kompas" We draaien in de vestiging Bourtange en prachtig authentiek dorp in Groningen. Hier woont onze hoofdrolspeelster Liv. Ook draaien we bij de familie van Gelder thuis in Stadskanaal voor wat binnen opnames.