OBS Villa Nova

5 december 2017 - "Het Grote Boek van sinterklaas" mocht een bezoekje brengen aan OBS Villa Nova in Kampen. Wat hebben we er een mooi feest van weten te maken. Sinterklaas kwam aan op zijn paard Amerigo samen met 3 zwarte pieten. Maar Pakjespiet was verdwenen....

Huisbezoeken 2017

5 december 2017 - Ook dit jaar mocht Sinterklaas met zijn pieten weer verschillende huisbezoeken doen, een aantal bezoeken werden gedaan door alleen pieten. Bekijk hieronder een aantal mooie foto`s van de bezoeken die wij hebben afgelegd.

 

Sinterklaas in krakeel

2 december 2017 - Dit jaar mocht "Het Grote Boek van Sinterklaas" de Sinterklaas activiteiten organiseren op het winkelplein "De Grote Beer" in Hoogeveen. samen met de ondernemers hebben we er een gigantisch feest van gemaakt en heeft Sinterklaas een fantastisch feest beleefd. 

Sinterklaashuis Klazinaveen

26 november 2017 - "Het Grote Boek van Sinterklaas" Mocht dit jaar langs komen in het Sinterklaashuis in Klazienaveen, Sinterklaas en 2 zwarte pieten gingen het weekend van 25 en 26 november op pad.

 

promo opnames Pakjesboot 12

31 oktober 2017 - De pieten van "Het Grote Boek van sinterklaas" zijn gevraagd te figureren op De Pakjesboot 12. Er werd die dag voor verschillende producties gedraaid. Een promotie video voor de pakjesboot dagen en ook voor "De Club van sinterklaas". Wij hebben veel ervaring op