Sinterklaas bezoekt OBS Villa Nova

5 december 2017 - "Het Grote Boek van sinterklaas" mocht een bezoekje brengen aan OBS Villa Nova in Kampen. Wat hebben we er een mooi feest van weten te maken. Sinterklaas kwam aan op zijn paard Amerigo samen met 3 zwarte pieten. Maar Pakjespiet was verdwenen, en de Controlepiet was ook al een tijdje niet gezien. Een piet sprong bij de politie achterop de motor om de vermiste pieten te zoeken. En ja.. Daar kwam Klusjespiet in een auto met aanhanger waarop een heel groot pak stond. Wat zou daar in zitten? De leerlingen, Leerkrachten en ouders genoten zichtbaar. Een zeer positieve ervaring voor beide partijen. Tot volgend jaar!


Huisbezoeken 2017

5 december 2017 - Ook dit jaar mocht Sinterklaas met zijn pieten weer verschillende huisbezoeken doen, een aantal bezoeken werden gedaan door alleen pieten. Bekijk hieronder een aantal mooie foto`s van de bezoeken die wij hebben afgelegd.

--- Epe ----------------------------------------------------------------------------------------------------

--- Elburg -----------------------------------------------------------------------------------------------

--- Doornspijk -----------------------------------------------------------------------------------------

--- Dedemsvaart --------------------------------------------------------------------------------------


Sinterklaas bezoekt Winkelplein "De Grote Beer" - Hoogeveen

2 december 2017 - Dit jaar mocht "Het Grote Boek van Sinterklaas" de Sinterklaas activiteiten organiseren op het winkelplein "De Grote Beer" in Hoogeveen. samen met de ondernemers hebben we er een gigantisch feest van gemaakt en heeft Sinterklaas een fantastisch feest beleefd. onderstaand een foto verslag door onze Fotopiet. - Jacqueline van Tamelen.


Sinterklaashuis Klazienaveen 

26 november 2017 - "Het Grote Boek van Sinterklaas" Mocht dit jaar langs komen in het Sinterklaashuis in Klazienaveen, Sinterklaas en 2 zwarte pieten gingen het weekend van 25 en 26 november op pad.


Figureren op Pakjesboot 12 

31 oktober 2017 - De pieten van "Het Grote Boek van sinterklaas" zijn gevraagd te figureren op De Pakjesboot 12. Er werd die dag voor verschillende producties gedraaid. Een promotie video voor de pakjesboot dagen en ook voor "De Club van sinterklaas". Wij hebben veel ervaring op gedaan voor onze vereniging!

 

Opnames op de Pakjesboot 12


fotoshoot oktober 2017