5 deceMBER 2020 - De laatste dag op pad

Toen was alweer de laatste dag aangebroken van een wel heel speciaal maar zeker niet minder mooi seizoen. Wat hebben we genoten! Wat hebben we weer veel kinderen blij gemaakt! Volgend jaar maken we er weer een groot feest van met elkaar! Lief zijn.


4 deceMBER 2020 - een op vrijdag (rtv1)

We werden door Gertjan en Gea uitgenodigd bij 1 op vrijdag LIVE. een wekelijkse live uitzending en Sinterklaas, Regelpiet en Pakjespiet schoven aan. We hebben gesproken over onze logeerpartij in de bibliotheek in Stadskanaal. Ook hebben we een mooie prijs uitgereikt voor de mooiste tekening van de tekeningenwedstrijd.


4 deceMBER 2020 - een dag op pad

Vandaag mochten we toch onder goede omstandigheden op pad en op een kleine afstand mensen een onvergetelijk moment bezorgen in deze bizarre tijd. Bekend en onbekend Nederland was erg blij met het zien van Sinterklaas en zijn pieten.


26 noveMBER 2020 - RTV1

We mochten weer promo video`s maken voor RTV1. De wekelijkse videorubriek vanuit de bibliotheek alle ingezonden tekeningen bekijken en een mooi plekje geven. aansluitend werden onze voorzitter en Leonardo weer geïnterviewd.


21 noveMBER 2020 - live uitzending krakeel

Vandaag was het eindelijk zover. we mochten live voor de kinderen van Hoogeveen en omstreken. een spannend en leuk interactief programma maakte dat er toch een groot feest was in Krakeel ondanks de Corona. Onze vaste vrijwilligers hebben er weer alles aan gedaan om er wederom een groot feest van te maken. En dat is meer dan gelukt! Een goede samenwerking met het team van RTV1 en AVXL uit Zwolle.


20 noveMBER 2020 - Opbouw studio Krakeel

Vrijdag 20 november bouwden we onze studio in Krakeel, Hoogeveen voor de Live uitzending die we 21 november verzorgen. Een heel interactief programma waarbij de kinderen toch nog een beetje in contact konden komen met Sinterklaas.


19 noveMBER 2020 - RTV1

Vandaag mochten we weer wat promo video`s opnemen. en jawel. Sinterklaas kwam op zijn trouwe witte viervoeter. Dat geeft toch weer een schitterend mooi beeld, zo in het donker.


18 noveMBER 2020 - SBS6 reportage

En toen stond SBS6 bij ons op de stoep. Leonardo, 1 van onze vaste vrijwilligers wordt om de havenklap gebannen van Facebook. Waarom? Dat weet niemand het zal de kleur wel zijn. Erg jammer want de beste jongen zet zich maximaal in voor een fantastisch kinderfeest! Daar gaat het ons immers om. En of de pieten nou heel veel door de schoorsteen zijn gegaan of wat minder.. Dat is aan een ieder zelf.. wij houden het mooiste feest in stand. Onze Voorzitter (Sean Bartelse) en Leonardo hielden een interview.


14 noveMBER 2020 - welkom Sinterklaas in Nunspeet

Zaterdag 14 september Waren de opnames van welkom Sinterklaas in Nunspeet. "Het Grote Boek van sinterklaas" Is gevraagt door Bosevents om prachtig mooie pieten te leveren voor een video opname in Nunspeet. We hebben de leukste pieten natuurlijk uitgezocht en een super dag gehad. Enorm blij met deze samenwerking. Een mooie start van een wel heel speciaal seizoen.


8 noveMBER 2020 - Stevens Podiumgasten

Op 8 november waren we te gast bij Jeroens Stevens voor het RTV1 programma "Stevens Podium gasten" Wat was dat een leuke ervaring. We hebben in samenwerking met Calvin en Wiebe een mooie productie gedraaid samen met Henk Westbroek. Daarna hebben we een aantal promo video`s opgenomen voor de bibliotheek in Stadskanaal.


19 septeMBER 2020 - videoclip

Zaterdag 19 september Waren de opnames van een nieuwe Sinterklaas clip. Het team van "Het Grote boek van Sinterklaas" mochten het productie-werk doen van dit nieuwe lied. Muziek piet Geraldo en Banket piet hebben in samen werking met Henk Westbroek een prachtig nieuw nummer gemaakt. precies wat past bij deze tijd! Het was een erg mooi project om deel aan te nemen.