5 december 2019 - Sinterklaas bezoekt OBS VIlla Nova

Donderdag 5 december brachten wij van "Het Grote Boek van sinterklaas" ons jaarlijks bezoek aan OBS Villa Nova in Kampen. Ook dit jaar kwam Sinterklaas weer op zijn trouwe schimmel naar de school. Wat begon als een koude winterse dag, eindigde in een feestelijk, enthousiast bezoek waarin zowel de Sint en pieten, De juffen en meesters als de kinderen op en top genoten hebben. Tot Volgend jaar!


1 december 2019 - Familie Schonewille

Op zondag 1 december brachten Prutspiet en Pakjespiet een bezoek aan de familie Schonewille. De pieten hebben het er erg naar hun zin gehad. Eigenlijk best wel gezellig zo 2 zwarte pieten op bezoek zonder Sinterklaas of niet?... Volgend jaar is Sinterklaas er ook weer bij. 


30 november 2019 - Familie Knipmeijer

Sinterklaas, Pakjespiet en Prutspiet brachten een bezoek thuis bij de familie Knipmeijer. Wat was dat een Groot feest! Met een groot enthousiasme werd de Sint binnen gezongen en onder het genot van humor en een plezierige sfeer hadden de kinderen de avond van hun leven! Tot volgend jaar!


zaterdag 30 november 2019 - Sinterklaas in  Vue Hoogeveen

Een 2 tal zeer belangrijke pieten uit de film "Sinterklaas en het gouden kompas" mochten mee met Sinterklaas naar een wel heel bijzonder feestje. De kinderen uit Hoogeveen die het wat minder breed hebben mochten deze morgen genieten van een SUPER FEEST. Ze mochten de film bekijken in de bioscoop, kregen heerlijke oliebollen en wie stond daar? was Sinterklaas even uit de film gestapt in de pauze? Glimlachjes stonden deze morgen centraal. Stichting actief Samenleven Hoogeveen. Dank voor dit top initiatief!


Vrijdag 29 november 2019 - Pieten disco ZZUIT

Op vrijdag 29 november mocht Het Grote Boek van sinterklaas een pietendisco organiseren in het SIO in Zwolle Zuid namens Zzuit. Dit was een grandioos groot feest. Een gezellige sfeer met een mooie groep kinderen zorgde voor de juiste ingrediënten van een geslaagde avond. Ook was er de mogelijkheid om de film Sinterklaas en het Gouden Kompas te bekijken. (foto`s Zzuit)


23 november 2019 - De Intocht van sinterklaas krakeel

Op zaterdag 23 november 2019 was het groot feest in Krakeel (Hoogeveen) Sinterklaas kwam aan met Pakjesboot 7. Samen met wel 50 zwarte pieten maakten ze er een groot feest van in Krakeel. Bij de Edisonbrug stonden Muziekpiet Landro en Piet Panieki de kinderen al op te wachten en zongen samen de mooiste liedjes.

Ja... Daar in de verte... De rookpluimen kun je in de verte al zien. Was daar rond kwart voor 1, Pakjesboot 7.  Amerigo stond al klaar. Onder begeleiding van een 2-tal motorpieten gevolgd door Wilhelmina, een 2-tal praalwagens en als afsluiting 2 brandweer auto`s kon Sinterklaas genieten van een mooie intocht door de wijk.

Aansluitend was er een prachtige show voor de kinderen ingestudeerd en als kers op de taart was er s'avonds een knallende pietendisco. Wat een feest! 


22 november 2019 - Voorbereiding intocht krakeel

Op vrijdag 22 november was een groot aantal mensen druk bezig met de voorbereidingen van de intocht in Krakeel. De boot werd versierd. Het podium voor de show en de disco werd gebouwd en versierd. Alles werd in gereedheid gebracht voor de komst van Sinterklaas.


20 november 2019 - Rondvaart op "De boot van Sinterklaas"

Op woensdag 20 november hebben we een rondvaart gedaan op "De boot van sinterklaas"vanuit Kampen. Dit was een grandioos groot feest! Tommy was hier ook bij en heeft er een leuk festijn van gemaakt. Bekijk hieronder snel de feestelijke foto`s. Wij mochten dit doen in opdracht van BosEvents. Ben jij geïntereseerd in een gezellige rondvaart op de boot van Sinterklaas? neem dan een kijkje op deze website: www.debootvansinterklaas.nl


26 september 2019 - Première Sinterklaas en het gouden kompas 

Donderdag 26 september ging de film Sinterklaas en het gouden kompas in première. Het was een feestelijke middag waarbij een ieder aanwezig was wie met hart en ziel gewerkt heeft aan dit fantastische en unieke product. Ook via deze weg willen wij alle sponsors, figuranten, acteurs en crewleden bedanken.

Houdt onze website in de gaten voor de dvd verkoop en de bioscoop voorstellingen.


27 maart 2019 - Draaidag 4

Draaidag 4! Het einde is in zicht. We beginnen met de laatste draaidag voor dit nieuwe Sinterklaas avontuur. De kasteel opnames op Kasteel de Essenburgh in Hierden. Wat was dit een super dag! Er zijn veel mooie en unieke opnames gemaakt. De clip staat erop en Amerigo mag ook weer op stal. Wij kijken uit naar de uiteindelijke film. Jullie ook?


21 maart 2019 - Draaidag 3

Draaidag 3 van de nieuwe speelfilm die wij onder de naam "Gouden Staf Producties" produceren. Dit keer waren we in Harlingen voor de opnames met niemand minder dan, Piet Paulusma. Ook hebben we de volledige set gestyled om vervolgens de nacht van 21 op 22 maart nachtopnames te draaien op het strand en in het bos. kortom een hele belevenis.


16 februari 2019 - Draaidag 2

Draaidag 2 van een geweldig nieuw avontuur. deze dag vind plaats in Weesp, waar de Hydrograaf haar thuis haven heeft. Deze boot is voor ons beter bekend als De Pakjesboot 12. Wat was dit een geweldig mooie ervaring.


11 februari 2019 - Draaidag 1 Sinterklaas en het gouden kompas

Het Grote Boek van Sinterklaas produceert dit jaar onder de naam "Gouden staf producties" een spannend nieuw Sinterklaas avontuur! Met Harold Verwoert als onze regisseur gaan we een geweldig avontuur tegemoet. Maandag 11 februari 2010 hebben we onze eerste draaidag in Kampen.